Peklo v duši Deprese a mánie - Novák, Tomáš (Grada, 2016)
Hypománie - "báječný sluha, leč zlý pán". I tak by se dalo psát o mánii, která je námětem této knihy a jejíž takřka "rodnou sestrou" je známá deprese. O nich a o dalších stavech lidské psychiky píše psycholog PhDr. Tomáš Novák. Publikaci ocení blízcí osob zasažených maniodepresivní poruchou.
Keywords: Psychologie pro každého