Dědek na kole - Feldstein, Petr (Cosmopolis, 2016)
Dědek na kole a další fejetony, jíž v knížce najdete rovných sto, osvěží čtenáře svým laskavým humorem, s nímž nahlíží na události a skutečnosti kolem nás. Každodenní banality popisuje s nadhledem a humorem, který nikoho neuráží, naopak povznáší.Texty doplňují ilustrace Miroslava Bartáka.
Keywords: Česká klasika; Humor, satira