Box Základy techniky a tréninku - Gabriel, Martin (Grada, 2016)
Přehledný manuál pro začínající a kondiční boxery je zaměřen především na popis základních úderů a jejich nácvik. Informace jsou řazeny tak, aby čtenář rychle nalez vše potřebné. Publikace je doplněna krátkými příběhy - zkušenostmi našich předních amatérských a profesionálních boxerů a trenérů.
Keywords: Sporty