Móda za železnou oponou společnost, oděvy a lidé v Československu 1948-1989 - Hlaváčková, Konstantina (Grada, 2016)
Ojedinělá výpravná publikace skvěle, nostalgicky i kriticky, dokumentuje charakter módy ovlivněné politickou situací v Československu v době vlády jedné strany (1948-1989).
Keywords: Dějiny