Rorschachova metoda Integrativní přístup k interpretaci, 2., rozšířené a aktualizované vydání - Lečbych, Martin (Grada, 2016)
Kniha se věnuje jednomu z nejslavnějších nástrojů, využívaných k diagnostice v psychologii. Seznamuje čtenáře s diagnostikou procesů vnímání, myšlení, emočního prožívání a mezilidských vztahů prostřednictvím Rorschachovy metody. Čtenáři se seznámí s integrativním přístupem k interpretaci metody.
Keywords: Klinická psychologie; Psychologie odborná