Stomatologie I pro SZŠ a VOŠ - Slezáková, Lenka (Grada, 2016)
Učebnice stěžejního předmětu pro obory asistent zubního technika, zubní laborant a dentální hygienistka pro žáky SZŠ i studenty oborů na VOŠ.
Keywords: Ostatní nelékařské profese; Stomatologie