Sociální fobie a její léčba - Praško, Ján (Grada, 2017)
Lidé trpící sociální fobií cítí nervozitu a napětí ve společnosti jiných lidí. Mají přehnané obavy z toho, co si druzí o nich budou myslet. Tato porucha výrazně zhoršuje kvalitu života zejména mladým lidem, brání jim ve studiu, v práci, v kontaktu s vrstevníky i v navazování partnerských vztahů.
Keywords: Psychiatrie, psychoterapie