Kreativní diář Návod na vlastní originál - Dombrovská, Michaela (Grada, 2015)
Zapomeňte na předtištěné diáře, sestavte si originální kousek přímo na míru. V knize se dozvíte, jak si naplánovat rok, měsíc, týden i den. Místo se najde i na nápady, projekty či návyky. A to vše dozdobí originální kresby nebo koláže. Kreativní diář vám bude dělat radost každý den.
Keywords: Životní styl