Jak se dělá svatba - Janečková, Patricia (Grada, 2016)
Kniha rad svatební koordinátorky k výběru svatebních atributů, jako jsou květiny, prstýnky, šaty, líčení a účesy, hostina, pozvánky aj. Část je věnována 10 párům, které svou vysněnou svatbu již prožily a podělí se o získané zkušenosti.
Keywords: Vztahy, láska, rodina