Přestaňte se v práci stresovat 44 doporučení pro ty, kteří nechtějí práci obětovat své zdraví - Urban, Jan (Grada, 2016)
Stres, zvláště ten pracovní, patří k nejhorším moderním zabijákům. Jeho hlavní příčinou ale často není práce samotná, dokonce ani náš šéf či kolegové. Můžeme si za něj z velké části sami, a to tím, jak ke své práci přistupujeme, jak na pracovišti jednáme. Můžeme jej proto podstatně omezit. Jak? To se dozvíte v této knize!
Keywords: Kariéra a zaměstnání