Komunikace na počítači pro seniory - Král, Mojmír (Grada, 2016)
K čemu senioři nejčastěji používají počítač? Chtějí komunikovat s rodinou a přáteli, posílat jim fotografie, trochu brouzdat po internetu. A co senioři nechtějí? Zdržovat se programy, funkcemi a podrobnostmi, jež k ničemu nepotřebují. Kniha, kterou držíte v ruce, je odpovědí přesně na tyto potřeby.
Keywords: Začínáme