Horsenky Hříbátko Mia - Rožnovská, Lenka (Bambook, 2016)
Mít tak koně! To je Dančin největší sen. Ten sen se jednoho neuvěřitelného jarního dne stane skutečností. Danča dostane na starost hříbě, které se právě narodilo na statku strýčka Pavla. Za sny se ale platí. Co všechno bude muset odhodlaná Daniela obětovat pro své hříbě? Pokud miluješ koně a ráda o nich čteš, tak tohle je ta pravá knížka pro tebe.
Keywords: Doplňkové učebnice; Dobrodružství, napětí, fantasy