Někdy krásná, jindy moudrá Slaďte diář s hormony - Raková, Markéta (Alferia, 2018)
​Naučte se využívat tajemství přirozeného cyklu ženské energie! Okouzlete všechny kolem sebe, probuďte svůj šestý smysl a dělejte věci ve správný čas. Objevte svou ženskost!
Keywords: Psychologie pro každého; Uvědomělý život; Úspěch a motivace