Účetnictví, daně a audit v obchodních korporacích - Müllerová, Libuše (Grada, 2016)
Záměrem této publikace je ukázat na právní, účetní a daňové řešení vybraných účetních operací. Počínaje založením obou kapitálových společností, přes jednotlivé oblasti jejich hospodaření, až po uzavření účetních knih, sestavení účetní závěrky a následné rozdělení výsledku hospodaření.
Keywords: Účetnictví