Zákon o účetnictví s komentářem - Pilátová, Jana (Grada, 2015)
V publikaci naleznete úplné znění zákona účinné od 1. 1. 2016, doplněné úvodním komentářem prezidentky Svazu účetních ČR a členky Národní účetní rady, Jany Pilátové. Výklad je zaměřen zejména na nově platná ustanovení zákona.
Keywords: Účetnictví