Generalizovaná úzkostná porucha v klinické praxi - Praško, Ján (Grada, 2017)
Kniha je věnována jedné z nejčastějších chronických neurotických poruch, se kterými se potýkají jak samotní pacienti, tak jejich nejbližší okolí. Pacientům je často stanovena mylná diagnóza a jejich léčba se zaměřuje na různé tělesné symptomy, místo aby jim byla poskytnuta specializovaná psychiatrická péče.
Keywords: Psychiatrie, psychoterapie