Jak si zlepšit paměť a koncentraci Mozkocvična do kapsy - Šnajdrová, Lenka (Grada, 2016)
Pokud míváte pocit, že často zapomínáte, nebo že si dokonce nic nepamatujete, je tato knížka určena právě vám! V knize najdete tipy a cvičení, jak kognitivní funkce svého mozku účinně trénovat a zlepšovat. Po jejím přečtení budete moci směle prohlásit: Na svou paměť se můžu spolehnout!
Keywords: Trénink paměti a učení