Manželské a rodinné poradenství 2., aktualizované vydání - Novák, Tomáš (Grada, 2016)
Co se skrývá pod termínem praktické manželské poradenství? Na to a mnohem víc vám odpoví dva renomovaní čeští poradenští psychologové. Jejich praktická příručka pomůže všem začínajícím profesionálům i poradcům s letitou praxí získat nové informace a náměty, jak budovat vlastní přístup ke klientovi.
Keywords: Psychologie odborná