Tradiční české JARO - Josef Lada Svátky, zvyky, obyčeje, říkadla, koledy - Kolektiv autorů (Bambook, 2017)
Rádi byste dětem vyprávěli o českých tradicích? V této knize vám přiblížíme nejen ty nejznámější svátky, zvyky a obyčeje, ale také zde najdete známá lidová říkadla, pranostiky i oblíbené velikonoční koledy, které neodmyslitelně patří k tradičnímu českému jaru.
Keywords: Čtení s poučením; Říkadla, básničky, písničky; Encyklopedie a naučná