Wrocławské krysy: Chaos - Robert, J., Szmidt (Golden Dog, 2024)
Wrocław, srpen 1963. Město je odříznuto od světa kvůli epidemii neštovic. Milicionáři jsou svědky podivných událostí - pacienti napadají nemocné a personál v izolačním centru na Psím poli. Brzy ke krajskému komunistickému vedení přicházejí znepokojivé zprávy o "vzkříšených". Shromažďuje se krizový štáb, který musí začít jednat. Do izolačních center jsou vyslány jednotky KBW a ZOMO s jediným rozkazem: zvládnout situaci!
Keywords: Horory