Muž 18+ Co už nemusí řešit - Kernbach, Michael (Grada, 2015)
Co potřebuje každý muž ke svým osmnáctinám? Tuto knihu! Zvedne mu sebevědomí a vyvolá salvy smíchu. Pro každého kámoše, bratra, syna, vnuka je to ten nejlepší dárek! Konečně se dozví, že už nemusí nosit froté pyžama, tunit si moped, nosit peněženku kolem krku nebo čekat na Ježíška. Humorný text a vtipné ilustrace ho zaručeně pobaví!
Keywords: Humor; Dárkové knížky