Žena 18+ Co už nemusí řešit - Kernbach, Michael (Grada, 2015)
Co zaručeně potěší každou osmnáctiletou ženu? Tato vtipná a humorná kniha jí určitě zvedne náladu. Pro každou kamarádku, sestru, dceru, vnučku je to ten nejlepší dárek! Konečně se dozví, že už si nikdy nemusí vést deník, hrát si na barbínu, snít o princi z pohádky nebo číst Bravíčko. Humorný text a vtipné ilustrace ji zaručeně pobaví!
Keywords: Humor; Dárkové knížky