Hraniční porucha osobnosti a její léčba - Praško, Ján (Grada, 2017)
Publikace se věnuje jedné z častých poruch osobnosti, která výrazně zhoršuje kvalitu života - brání lidem ve studiu, v práci i kontaktu s vrstevníky, v navazování a udržování partnerských vztahů. Vyznačuje se vysokou sebevražedností, labilními vztahy s blízkými i problémy s udržením zaměstnání.
Keywords: Psychiatrie, psychoterapie