Štěstí se dá naučit Můj život bez strachů a bez rohlíků - Voříšek, Karel (Cosmopolis, 2016)
"Štěstí se dá naučit", říká oblíbený moderátor Karel Voříšek. S humorem, ironií, moudrým nadhledem, pokorou a vděčností se s vámi podělí o zkušenosti, které mu v poslední době pomohly cítit se výborně na těle i na duši.
Keywords: Memoáry, osobnosti a osudy; Kuchařky; Životní styl