Srovnávání, zabiják vašeho sebevědomí aneb Jak se srovnat sám se sebou - Szabados, Filasová, Katarína (Grada, 2017)
Až po přečtení této knihy možná zjistíte, že váš život měl dosud ve svých rukou tajemný tvor jménem Srovnávání se. Nemá tvář, dokonce ani žádný tvar, ale přesto je stále s vámi. Sedí ve vašem podvědomí a neustále našeptává.
Keywords: Psychologie pro každého; Sebedůvěra a emoce