Pořádek nejen v hlavě 28 dní pro jednodušší život - Dombrovská, Michaela (Grada, 2016)
Vydejte se na čtyřtýdenní očistu nejen vašeho těla, ale také vztahů, prostoru kolem sebe i vaší mysli. Díky této knize se naučíte soustředit se v životě na to dobré a obohacující, zbavovat se zbytečného balastu, pečovat o to, co je podstatné, a vážit si dobrých vztahů i okamžiků.
Keywords: Štěstí a pozitivní myšlení; Životní styl