Deník praštěný ségry a šílenýho bráchy Konečně českej deník! :-) - Ciprová, Oldřiška (Bambook, 2015)
Tento super deník s akčními ilustracemi je úžasný v tom, že není jen jeden, ale jsou hned dva - holky Olivie a kluka Olivera, což jsou skoro devítiletá dvojčata. Jasně se ukazuje, že holka má prostě úplně jiný pohled na svět než kluk, už jaksi od přírody. I když je ségra "tupka" a občas to její krákání není k vydržení, a i když je brácha "smradlavej pitomeček", přece jen jsou chvíle, kdy oba musí táhnout za jeden provaz.
Keywords: Humor, satira; Příběhy, deníky