Kam za ptáky v České republice - Klvaňová, Alena (Grada, 2016)
Jediný průvodce naší přírodou na trhu, který vám poradí, kde pozorovat zajímavé ptačí druhy. Vydejte se na některou z podrobně popsaných tras, abyste s velkou pravděpodobností spatřili tetřívka obecného, jeřába popelavého nebo třeba potápku černokrkou!
Keywords: Příroda kolem nás