Společenství safírového srdce - Volba - Saniová, Jitka (Grada, 2015)
Víš, že to můžeš být i ty, kdo bude povolán Společenstvím safírového srdce do služby? Jsi připraven? Tento úžasný fantasy román tě vtáhne do děje!
Keywords: Dobrodružství, napětí, fantasy