Ema a jednorožec - Zlatý princ Kouzelný příběh z Říše snů! - Ciprová, Oldřiška (Bambook, 2021)
Kouzelný příběh z Říše snů! Stvůry z Říše nočních můr útočí a Ema musí zkrotit malého zlatého jednorožce dřív, než jeho kouzelná moc všechny zničí. Podaří se jí to?
Keywords: Beletrie pro děti; Dobrodružství, napětí, fantasy