Dítě školkou povinné Humorné příhody očima odvážného otce - M., M., Cabicar (Cosmopolis, 2015)
Zažijte s tříletou Viki a jejím otcem na mateřské dovolené neuvěřitelně humorné příhody. Autor M. M. Cabicar vypráví příběhy, které již baví tisíce lidí. Pobavte se i vy!
Keywords: Česká současná beletrie; Humor, satira; Humor