Drony - fotografování z ptačí perspektivy Co všechno potřebujete vědět o dronech a jejich využití pro leteckou fotografii a video - Juračka, Jan, Petr (Grada, 2017)
Ať už jste ryzí začátečníci, kteří teprve zvažují nákup prvního dronu, či jste modeláři stavějící svůj vlastní létající stroj, v této knize naleznete shrnutí současných hlavních poznatků o tom, co drony jsou, jak létají, jak se ovládají a hlavně - jak se s nimi fotografuje a natáčejí videa.
Keywords: Digitální fotografie a video