Od patchworku po artquilt - Harmachová, Jana (Grada, 2016)
Záměrem této knihy je představit patchwork jako textilní techniku, jejímž smyslem může být zpracování textilního odpadu v dílně nebo domácnosti. Čtenář najde vše o pomůckách, vhodném materiálu i různých technikách šití.
Keywords: Výtvarné techniky