Jak vybrat správného člověka na správné místo Úspěšný personální výběr - Bělohlávek, František (Grada, 2016)
Jak dobře připravit a vést výběrová řízení a assessment centra? Jak se dá zjišťovat kreativita, spolehlivost, loajalita či různé kompetence? To vše a mnohé další se dozvíte v této knížce, která je určená zejména personalistům a manažerům. Ocení ji ale i uchazeči o zaměstnání.
Keywords: Personalistika