Výškáč - Vladimír, Zábrodský (Golden Dog, 2025)
Co hrůzného přebývá v nejvyšší stavbě města, která je už celá léta opuštěná? Proč by měly k smrti děsit dveře krytu civilní obrany? Je nebezpečné obohatit se zorným úhlem někoho jiného? A k čemu všemu může vést definitivní vítězství nad strachem? Čtyři otázky - čtyři temně laděné příběhy. V téhle knize jich na vás čeká celkem třináct. Všechny spojuje atmosféra města Blanska a jeho okolí, genius loci jednoho obyčejného města. Možná právě tohle slovní spojení - obyčejného města - znepokojuje: mohly se odehrát kdekoliv, a když kdekoliv, tak i u vás.
Keywords: Horory