Němčina Moderní konverzace Jak se domluvit v práci, na návštěvě i v baru - Michňová, Iva (Grada, 2017)
Chtěli byste s přehledem zvládnout každodenní komunikaci v němčině? Pohotově reagovat na výtku či uznání německého šéfa? Suverénně konverzovat na návštěvě, na ulici či v baru? Chcete používat fráze jako rodilí mluvčí? Knížka věnuje pozornost výrazům současné mluvené němčiny, které se opravdu používají a které v jiných učebnicích většinou nenajdete.
Keywords: Němčina