Sociologie Klíčová témata a pojmy - Urban, Lukáš (Grada, 2017)
Vydejte se spolu s námi na úžasnou cestu za poznáním sociologie. Budeme vyprávět atraktivní vědecký příběh, v němž se každý najde. Knihu oceníte nejen vy, kteří jste již součástí odborné veřejnosti, ale i vy, kteří studujete na některé vysoké či střední škole a máte zájem o humanitní vzdělávání.
Keywords: Sociologie