Architektonické slohy obrazový průvodce - Hopkins, Owen (Grada, 2017)
Kniha Architektonické slohy využívá rozsáhlého fotografického materiálu, s jehož pomocí popisuje charakteristické prvky u téměř 300 budov. Výsledkem je přehledný obrazový průvodce klíčovými slohy západní architektury od klasického období po současnost.
Keywords: Architektura