Čárymáry na zdi - Sušina, Michal (Bambook, 2016)
Nenechte si ujít znovuobjevený pohádkový příběh Václava Čtvrtka! Co se všechno stane, když ožije křídový panák nakreslený na zdi mezi oknem a meruňkovým stromkem? Legendární tvůrce Rumcajse nebo Křemílka a Vochomůrky v půvabné knížce o oživlé malůvce na zdi odhaluje neviditelná kouzla ukrytá v dětské kresbičce.Kniha vychází u příležitosti autorova 105. výročí narození a 40. výročí úmrtí.
Keywords: Pohádky