Jak lépe naložit s časem 50 doporučení pro ty, jejichž čas je vzácný - Urban, Jan (Grada, 2015)
Máte pocit, že den by měl mít alespoň 25 hodin? Rádi byste v daném čase dosáhli více? Pomůže vám tato praktická příručka plná užitečných metod, technik a tipů, jak lépe využívat svůj čas. Knížka je určena všem, kteří nejsou spokojeni s tím, jak se svým časem nakládají a snaží se omezit jeho plýtvání.
Keywords: Kariéra a zaměstnání