Fenomén Knížák - Strejček, Ivo (Cosmopolis, 2015)
Kniha Fenomén Knížák vznikla u příležitosti 75. narozenin jedné z nejkontroverznějších postav současného českého dění. Představuje Milana Knížáka jako umělce, výtvarníka a seznamuje čtenáře i s jeho názory občanskými, společenskými, manažerskými a pedagogickými. Nechybí ani malá ochutnávka umělcova díla.
Keywords: Literatura faktu; Memoáry, osobnosti a osudy