Kárová dáma Čtení, u kterého se budete červenat! - Zmátlíková, Šárka (Cosmopolis, 2015)
Dráždivě napínavý příběh, který vás zaručeně a s elegancí i humorem ženám vlastním pobaví. Čtení, při kterém se budete červenat, je nejen na věčné téma muži, ale i o ženských neřestech a každodenních starostech. Poznáte kouzla některých rituálů, sílu karetního výkladu nebo tantrické masáže. Objevíte i originální pokusy, jak zachránit manželský vztah, podněty k zamyšlení nebo třeba inspirativní návod, jak uběhnout maraton. Otevřete knihu, otevřete svou mysl, nechte osud zamíchat karty a poznejte Károvou dámu.
Keywords: Romantika, romány pro ženy; Česká současná beletrie; Erotické romány