Velká kniha vtipu - Pavel Kantorek - Kantorek, Pavel (Cosmopolis, 2015)
Velká kniha vtipu přináší průřez tvorbou Pavla Kantorka, jehož kresby jsou plné hravé ironie. Vybraných 500 vtipů určitě potěší všechny milovníky dobrého humoru. Úprava nová.
Keywords: Humor, satira; Křížovky a zábava