Nejznámější dětské písničky - Svěrák, Zdeněk (Bambook, 2015)
Zpěvník plný not, akordů a textů pro všechny děti i dospělé, kteří si rádi zahrají a zazpívají známé písničky oblíbených autorů Z. Svěráka a J. Uhlíře. Je také skvělou pomůckou pro paní učitelky i vychovatelky, které děti doprovázejí na hudební nástroj - klavír, kytaru nebo i flétnu.
Keywords: Doplňkové učebnice; Říkadla, básničky, písničky; Pracovní sešity, zábava, hry