Konec Bedny a jiné příběhy - Falteisek, Lubor (Bambook, 2015)
Ve škole je legrace! Každý den se dá se spolužáky prožít jiný podivuhodný příběh. V deseti humorných povídkách najdou kluci a holky školou povinní spoustu veselých i vážnějších příhod ze života svých vrstevníků - a možná odhalí i špetku životní moudrosti.
Keywords: Doplňkové učebnice; Dobrodružství, napětí, fantasy