Veselé modrotiskání - Harmachová, Jana (Grada, 2016)
Tato krásná technika zdaleka nepatří do muzeí a skanzenů. Autorka ukáže modrotisk v jeho zjednodušené podobě s nápady pro práci s dětmi, kde nejsou potřeba žádné zvláštní schopnosti, nástroje, ani materiál.
Keywords: Výtvarné techniky