Proč cítím to, co ty Intuitivní komunikace a tajemství zrcadlových neuronů - Bauer, Joachim (Grada, 2015)
Proč dovedeme intuitivně chápat a cítit, co cítí ostatní? Proč je nám někdo ihned sympatický a někdo ne? První kniha o zrcadlových neuronech, které byly objeveny teprve nedávno a jsou základem našeho EQ, čtivě vysvětluje, jak fungují a co z nich plyne pro výchovu, učení, lásku i běžnou komunikaci.
Keywords: Psychologie pro každého; Štěstí a pozitivní myšlení