Chirurgie hlavových a periferních nervů s atlasem přístupů - Kaiser, Radek (Grada, 2016)
Po více než 30 letech se čtenáři dostává do rukou ucelená monografie zabývající se chirurgií hlavových a periferních nervů. Shrnuje poznatky z epidemiologie, patofyziologie a diagnostiky nervových poranění, úžinových syndromů a neuroonkologie a aktuální zkušenosti s jejich chirurgickou léčbou.
Keywords: Chirurgie, ortopedie, traumatologie; Neurologie; Teoretické obory