Jak přesvědčivě vyjednávat Nejlepší strategie a postupy - Fritzsche, Thomas (Grada, 2015)
Vyjednávat suverénně a s úspěchem není těžké, pokud znáte ty správné strategie a postupy! Najdete je v této knížce. Pomocí praktických příkladů a cenných tipů vám zkušený autor objasní nejdůležitější psychologické strategie a metody, díky nimž budete vyjednávat flexibilně, úspěšně a se zaměřením na svůj cíl.
Keywords: Komunikační dovednosti