Posilování s vlastním tělem 494krát jinak - Jarkovská, Helena (Grada, 2016)
Najděte si svou vlastní cestu k dobré kondici! Nový, doplněný a autorkami otestovaný zásobník cviků vám předkládá velké množství zajímavých a neokoukaných nápadů, jak účelně a bezpečně posilovat pomocí vlastního těla.
Keywords: Fitness a kondice